Duurzaamheidsagenda van Atsma

In het regeerakkoord van VVD-CDA staat slechts 4 keer het woord duurzaamheid. Toch werkt staatssecretaris Joop Atsma aan een Duurzaamheidsagenda. Over een week of 2 maakt hij die bekend. Als lid van de VVM (vereniging van milieuprofessionals) heb ik meegedacht over een advies aan Atsma. In het advies hebben we Atsma gevraagd om nog voor de zomervakantie met ons van gedachten te wisselen hierover. Blijkbaar maakt Atsma hier geen gebruik van, want hij heeft niets van zich laten horen. Lees het advies.

Het advies geeft duidelijk aan dat de urgentie groot is en dat er volop mogelijkheden zijn om een duurzamer Nederland te realiseren. Kunnen en willen zouden echter bij dit kabinet wel eens heel verschillende dingen kunnen zijn…

1 thought on “Duurzaamheidsagenda van Atsma

  1. Pingback: De gemeentegrenzen voorbij – wet Mooi Nederland | Duurzaam Stichtse Vecht

Reacties zijn gesloten.