Nieuwe links in ‘t groen

Ruim 15 jaar hou ik me nu bezig met duurzame ontwikkeling. Dat is nooit saai, meestal komen er verrassingen. Vaak positieve. Ook heb je er altijd anderen bij nodig. Altijd is er sprake van het maken van verbindingen. Verbindingen tussen mensen, tussen organisaties en/of tussen verschillende vakgebieden. Op dit moment is voor mij een ‘verrassing’ dat het maken van verbindingen niet meer lukt met een aantal lokale GroenLinksleden. Op persoonlijk vlak is dat niet leuk. Is het erg als het gaat om het behalen van groene resultaten? Of schept het juist nieuwe mogelijkheden? Ik denk het laatste.┬á Onverwachts loop ik tegen nieuwe links (verbindingen) aan waarmee ook binnen Stichtse Vecht gezamenlijk en met passie en realiteitszin aan een duurzame gemeente gewerkt kan worden. Ik ga jullie daarvan op de hoogte houden! Vanaf nu steek ik niet veel tijd en energie meer in lokaal GroenLinks en ga ik onder een nieuwe vlag verder. Werktitel van die nieuwe vlag: Links in ‘t groen.